Featured

Nissan Leaf 2012


Price : €15,000.00 /Pc

Color :

1 Pc Available
Add To Cart

05/2012

80 kw

87000 km

 

Komoditet dhe komoditet

Kondicioner

Kontrolli automatik i klimës

Kontroll i lundrimit

Pasqyra anësore elektrike

Timon më shumë funksione

Sistemet e lundrimit

Park Distance Control

Kamera e sistemit të asistencës së parkimit

Dritaret e energjisë Dritaret e pasme të ndara

Bluetooth

Kompjuter në bord

Rrotat e aliazh

ABS

Mbyllja qendrore e derës me telekomandë

Airbag anësor nga shoferi

Airbag pasagjerësh

immobilizer

Drejtuesja e servisit

Fenerët Xenon

Makinë elektrike (përfshirë Baterrie)

Ngjyra e jashtme e bardhë

Pëlhurë e brendshme në ngjyrë të bebe

Dritat e xhenoneve

Salla e pasme e ndarshme e palosshme

Klime

Gomat e dimrit / verës (8 herë me xham)

Mbyllja qendrore me daljekomandë

Bluetooth

Informacion i pergjithshem

Makina Elektrike më e shitur në botë, mbi 250.000 njësi të shitura në të gjithë globin. Ekonomike praktike dhe e sigurt.

Histori

NJË HISTORI PËRMBLEDHËSE E MAKINAVE ELEKTRIKE

Nëse mendoni se Makinat Elektrike janë teknologji të zhvilluara kohët e fundit, do të surprizoheshit kur të mësoni se ato faktikisht kanë qenë të pranishme për më shumë se një shekull. Në 1890, Makinat Elektrike dhe kalonin në shitje mjetet e fuqizuar nga karburet me një marzh prej një në dhjetë (1/10). Megjithatë, pavarësisht nga popullariteti, shitjet e Makinave Elektrike janë ngadalë sikur kanë bërë kërkesa për mjetet me amplitudë të madhe të udhëtimit (autonomia) dhe zbulimeve të naftës në mbarë botën, duke bërë më të favorshme makinat e fuqizuar nga karburantet. Prodhimi i Makinave Elektrike praktikisht u zhduk deri në 1990, ndërkohë që ngritja e shqetësimeve rreth rezervave të naftës dhe emetimet e karbonit frymëzonte interes të ripërtëritshme. Makinat Elektrike u rikthyen fuqishëm që nga atëherë. Viti 2008 dëshmoi nisjen e prodhimit të parë në masë të Makinave Elektrike në SHBA. Sot, më shumë se 360,000 Makina (100%) Elektrike ndodhen vetëm në rrugët e SHBA. Çdo prodhues i makinave tani ofron një Elektrikë dhe gjenden më shumë se 26 modele të ndryshme nga shumëllojshmëria markash nga të cilat mund të zgjedhësh. A ka edhe më shumë në të ardhmen; Pjesa dërrmuese e liderëve të prodhuesve të makinave janë shumë të angazhuara për kundrejt gomave, duke lluar nga trajtimi tërësisht-elektrik ndër pak vite në konvertimin e një domethënëse përqindje të makinave të shitura në Elektrike. I marrë së bashku, gjithë ky vrull është përkthyer në rritje shpërthyese që nuk ka për të ngadalësohet shpejt. Prodhimi i Makinës Elektrike është rritur dhjetë herë në katër vitet e fundit dhe parashikimet sugjerojnë se elektriket do të përbëjnë 4-15% të shitjeve të makinave globale deri në vitin 2020, në varësi të rajonit. Konstatimi që vlen të përmendet? Makinat Elektrike përfaqësojnë një ndryshim rrënjësor në sjelljen e shoferit! 

Gjobe